Kinek ajánljuk?

A portfólió kezelési szolgáltatások igénybevétele leginkább azon befektetőknek felel meg, akik szívesen átengedik a befektetési döntések meghozatalának jogát megbízható, tapasztalt tőkepiaci szakértőknek. A portfóliókezelési tevékenységet a jogszabályokban rögzített szigorú feltételek betartásával, szerződés alapján az ügyfelek megbízásával és javára végezzük, az IB-nél az ügyfél által megnyitott számlákon, melyre az ügyfél hozzáférést engedélyez Társaságunknak.

A Geo Professional Portfolio Zrt. olyan szolgáltatási rendszert épített ki, amely széles látószögű stratégiai szemlélettel és minél inkább egyénre szabott kiszolgálással igyekszik hozzáadott értéket teremteni ügyfelei számára a portfóliókezelés területén. Ennek keretében társaságunk az ügyfél által a partnerünknél (Interactive Brokers LLC.) önállóan megnyitott és egyedileg vezetett számlán hajtja végre a portfólió kezelési tevékenységből eredő feladatait, az erre külön kifejlesztett un. „advisor” számlatípuson keresztül. Ennek eredményeképp ügyfeleink portfóliójának nyilvántartására, a hozzájuk kapcsolódó tranzakciók, ügyletek végrehajtására és elszámolására a portfóliókezelésben közreműködő online befektetési szolgáltató, az Interactive Brokers LLC. biztosít folyamatosan elérhető számlavezetési és teljesen automatizált elszámolási rendszert. A magunk részéről fő feladatnak tekintett portfóliókezelési tevékenység kollégáink részéről így koncentráltan, még magasabb színvonalon fejthető ki.

A Geo Professional Portfolio Zrt. ugyanakkor önállóan kereskedik az ügyfél portfólióját illetően, önállóan végzi a portfólió kialakítását/átalakítását az ügyfél által kiválasztott befektetési politikában foglaltaknak megfelelően. Az egyes termékek portfóliókezelési tevékenységbe történő bevonására a kockázatvállalási hajlandóság és a tőkepiaci ismeretek megismerését és alapos elemzését követően kerül sor.